شاه توت سیاه برای بیماران مبتلا به کرونا فوق العاده است!!

جدا از دوره ای که می توان آن را در غرفه ها پیدا کرد، ارزش آن را دارد که به سراغ میوه های خشک بروید.

توت سیاه خشک شده یخ زده منجمد شده و سپس آب آن تبخیر می شود.

این به لطف سابلیمیشن امکان پذیر است که یخ را مستقیماً به بخار تبدیل می کند.

این روش عملاً هیچ ضرری در ارزش غذایی میوه ایجاد نمی کند و به لطف آن می توانید در زمستان نیز از طعم شاه توت لذت ببرید.

ما میوه های ترد را توصیه می کنیم، میوه های خشک شده یخ زده ترد.

در این ترکیب نه تنها شاه توت سیاه، بلکه موز، تمشک و انگور فرنگی سیاه را نیز خواهیم یافت.

خشک کردن انجمادی مواد غذایی چیست؟ چگونه لیوفیلیزاسیون را در خانه انجام دهیم؟

اغلب می توانید با کنسروهایی بر اساس میوه شاه توت ملاقات کنید.

توت

مرباها و کنسروهای این گیاه به راحتی در دسترس است که می توان از آن به عنوان افزودنی به ساندویچ، پنکیک یا کیک استفاده کرد.

ارزش انتخاب محصولات بدون قند و مواد شیمیایی افزوده را دارد، زیرا بیش از حد آنها بر ارزش غذایی محصول تأثیر منفی می گذارد و ارزش کالری آن را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.

آب شاه توت طبیعی که هم در داروخانه ها و هم در فروشگاه های گیاهی یافت می شود نیز روز به روز محبوبیت بیشتری پیدا می کند.

چنین محصولی می تواند پایه ای برای کوکتل های معطر و با طراوت و همچنین افزودنی به چای یا قهوه باشد.

همچنین می توانید به راحتی از برگ های خشک توت سیاه چای تهیه کنید.

کافی است گیاه و گل های نسبتا جوان را در فصل تابستان خشک کنید و در جای خشک و در بسته نگهداری کنید.

یک قاشق چای خوری از برگ های خشک را با یک لیوان آب جوش ریخته و حدود پانزده دقیقه دم می کنند.

برای تهیه دم کرده، زمان دم کردن باید به چهار ساعت افزایش یابد.

به چنین چای، برای تقویت اثر ارتقاء سلامت، ارزش افزودن میوه تازه یا آب شاه توت را نیز دارد.

نوشیدنی تهیه شده به این ترتیب اثر تسکین دهنده بر مجاری تنفسی دارد و همچنین بدن را در مبارزه با عفونت ها حمایت می کند.