آب لیمو منبع غنی ویتامین C و ترکیبات گیاهی است که می تواند ایمنی را تقویت کند، در برابر بیماری های مختلف محافظت کند و جذب آهن را افزایش دهد.
اسید سیتریک موجود در لیمو خشک عمانی با رقیق کردن ادرار و افزایش محتوای سیترات خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش می دهد.
اگر می خواهید کمبود آهن را در رژیم غذایی خود تکمیل کنید، می توانید یک مکمل غذایی با گلوکونات آهن (28 میلی گرم) از پیشنهاد بازار مدونت انتخاب کنید.
با توجه به اینکه مقداری از پالپ وارد مخلوط میشود، پکتینهای موجود در پالپ میتوانند باعث سیری شوند و باکتریهای دوست روده را تغذیه کنند، بنابراین سلامتی را ارتقاء میدهند و خطر ابتلا به بیماری را کاهش میدهند.
علاوه بر این، طعم لیمو از روغنهای ضروری میتواند استرس را کاهش داده و خلق و خوی شما را بهبود بخشد.
لیموناد باید فواید مشابهی برای سلامتی داشته باشد – به جز شکری که اغلب به آن اضافه می شود، که در صورت مصرف بیش از حد ناسالم است.
لیمو به کنترل فشار خون کمک می کند زیرا سرشار از پتاسیم است، آب لیمو به دفع سموم از بدن کمک می کند و در نتیجه به پاکسازی آن کمک می کند.
ماهیت قلیایی دارند و اسیدیته، درد و التهاب را کاهش می دهند،لیمونن موجود در لیمو به جلوگیری از پیشرفت سرطان کمک می کند.
لیمو سرشار از ویتامین C است و به عنوان یک تقویت کننده سیستم ایمنی عمل می کند، لیمو سرشار از آنتی اکسیدان است،
آب لیمو در ترکیب با سایر مواد بر روی پوست و مو می تواند بیماری های پوستی، آکنه، برنزه شدن، لکه ها و شوره سر را درمان کند.
فصل اوج لیمو از آوریل تا آگوست است، اگرچه ممکن است در تمام طول سال در فروشگاه ها موجود باشد.
میوه های بزرگ و سفت را انتخاب کنید که نسبت به اندازه شان سنگین هستند.
میوه های پر جنب و جوش و زرد روشن با رایحه مرکبات تازه را انتخاب کنید که وقتی انگشت خود را به آرامی روی آنها می گذارید، احساس کنید.
از رنگ سبز تیره خودداری کنید زیرا این نشان دهنده نارس بودن لیموها است.
همچنین از آنهایی که دارای لکه های تیره، نرم یا اسفنجی هستند اجتناب کنید زیرا زود خراب می شوند.
در خانه لیموها را در یک کیسه پلاستیکی نگهداری کنید و در یخچال قرار دهید تا تا یک هفته خوب بماند.
آب لیموی تازه را می توان در یخچال یا حتی در فریزر نگهداری کرد. پوست خشک شده را در جای خشک و خنک در ظرف شیشه ای دربسته و دور از رطوبت نگهداری کنید.