برخی از دستگاه های چای خوری به شما این امکان را می دهند که یک یا دو فنجان را با چای شل یا کیسه ای تهیه کنید.
آنها مانند قوری کپسولی عمل می کنند.
با قوری برقی کپسولی یا چای ساز تفال فقط می توانید یک یا دو فنجان مانند قهوه ساز تهیه کنید. زمان تزریق می تواند قابل برنامه ریزی باشد یا با توجه به کپسول ها تعریف شود.
آنها برای مصرف روزانه چای بسیار کاربردی هستند و به شما این امکان را می دهند که از چای در دمای مناسب لذت ببرید و به سرعت از کیفیت چای خود قدردانی کنید.
آنها کاملاً با طراحی آشپزخانه شما مطابقت دارند.
قوری شیشه ای برای چای های شکننده که به زمان دم کردن کوتاهی نیاز دارند ایده آل است.
همچنین برای انواع دمنوش ها سبز، سیاه، سفید و گلدار استفاده می شود شفاف بودن قوری شیشه ای این امکان را فراهم می کند که دم کشیدن چای را مشاهده کنید و زمان اتمام دمنوش را راحتتر مشاهده کنید.
شفافیت علاوه بر تجربه طعم، یک تجربه بصری را نیز فراهم می کند.
شیشه یک ماده بادوام، زیبایی شناختی، مقاوم در برابر خراش، خوردگی و زنگ زدگی است و بوها را نفوذ نمی کند.
همچنین یک ماده 100٪ قابل بازیافت است.
شکننده می ماند و حرارت کمی را حفظ می کند. چای تا زمانی که در قوری چدنی یا قوری برقی است داغ نمی ماند.
سطح صاف شیشه تمیز کردن آن را آسان می کند.
قوری شیشه ای مدل های مختلفی دارد: قوری شیشه ای بوروسیلیکات، قوری قوری، قوری شیشه ای مخصوص عشایر.
قوری شیشه ای بوروسیلیکات از یک شیشه مخصوص ساخته شده است که می تواند دمای بین -20 تا 150 درجه سانتی گراد را تحمل کند و امکان استفاده به عنوان کتری را فراهم می کند.
اگر از آن به عنوان کتری استفاده می کنید، به یاد داشته باشید که دسته آن داغ خواهد بود، زیرا از شیشه نیز ساخته شده است.
چای گرم می ماند زیرا لیوان گرما را به خوبی حفظ می کند.
در انواع آتش سوزی به جز آتش القایی قابل استفاده است.
این چای بر خلاف قوری چدنی لعابی که باید آب را از قبل گرم کنید، مستقیماً روی آتش تهیه می شود.
می توان از آن برای گرم کردن آب بسیار کاربردی استفاده کرد بدون نیاز به کتری علاوه بر قوری. اگر از آن به عنوان کتری استفاده می کنید، به یاد داشته باشید که دسته آن نیز داغ خواهد بود زیرا شیشه ای نیز دارد.
می توانید قوری خود را با خود حمل کنید و از چای خود لذت ببرید. مدل های مختلفی وجود دارد.